Dove House school

Dove House School, a secondary school for children with moderate learning difficulties, has seen continuous growth in pupil numbers and has consequently suffered from a significant shortage of suitable space. Ash were appointed to deliver a new two-storey building, with a floor space of 960 square metres, to make space for new permanent teaching spaces and facilities for changing and P.E. This, in turn, will alleviate pressure on the existing congested ‘Atrium’ space, and allow existing office areas to become confidential rooms and support space.

Project Details:

Value - £1.9m

Location - Basingstoke, Hampshire

Duration - 44 weeks

Client - Dover House School Academy Trust

Architect - Macallan Penfold Chartered Architects

Contract Administrator - MEA LLP

 
5U9A9114.jpg
5U9A8771.jpg
5U9A8763.jpg
5U9A8908.jpg
5U9A9042.jpg
5U9A8986.jpg
5U9A8969.jpg
5U9A8919.jpg
5U9A8747.jpg
5U9A8758.jpg